A HungaroControl Zrt. versenypályázatot hirdet BSc és MSC hallgatók számára.

"Ha innovatív szemléletel rendelkezel, szeretnél bepillantást nyerni a légiforgalmi irányítás legmodernebb fejlődési irányaiba és szereted a kihívásokat, akkor jelentkezz legalább 1, legfeljebb 3 fős csapattal a HungaroControl Student Innovaton Challengere és járulj hozzá az iparág jövőjéhez!"

A BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar, Vasúti Járművek, repülőgépek és Hajók tanszék (VRHT) által meghirdetett Hallgatói pályázat Diszruptív technológiák területén eredményei az alábbi linken érhetőek el:

Pályázat eredmény

A nyertesek a feladatvégzéssel kapcsolatban keressék meg a pályázati anyagban megadott témavezetőket. A szerződések megkötésével kapcsolatban e-mailben kapnak tájékoztatást! A nyerteseknek gratulálunk!

Numerikus áramlástani szimulációkkal kapcsolatos szakmai gyakorlati lehetőség. Bővebben információ a Műszaki szimulációk munkacsoport honlapján.

A Hőtan és Áramlástan labor teljesítések táblázata az alábbi linkeken található.

Bármilyen kérdéssel a laborvezetőkhöz lehet fordulni.

Hőtan, Hő- és áramlástan I.:   2018.12.17.
Áramlástan, Hő- és áramlástan II.:  2018.12.12.

A repülés specialista és repülési szakmérnök képzésekről a pénzcentrum készített egy átfogó cikket, mely az Index hírportálra is felkerült.

900 ezer forintos kezdő fizetés? Nem vicc, ilyen is van Magyarországon

Aviation Engineering és Aviation Specialist szakirányú továbbképzéseket indít Tanszékünk partnerek közreműködésével.

További információért kérjük látogassa meg a képzés honlapját!

 

Hőtan tárgyból kiadásra kerültek a féléves házi feladatok, melyek letölthetők a tanszéki labor jelentkező rendszerbe történő bejelentkezés után.

A házi feladat javítás eredményei az alábbi linken tekinthetők meg: Házi feladat eredmények

A visszaadott házi feladatokat csak előadáson lehet felvenni. További információk a bővebben gombra kattintva érhetők el.