A Hőtan (Hő- és áramlástan I.), Áramlástan (Hő- és áramlástan II.) és Járművek hő- és áramlástechnikai berendezései I. tárgyak teljesítési táblázata az alábbi linkeken található.

Bármilyen kérdéssel a megfelelő oktatóhoz lehet fordulni.

Hő- és áramlástan I.:   2018.05.24.
Hő- és áramlástan II.:  2018.05.24.
Járművek hő- és áramlástechnikai berendezései I.: 2018.05.24.

A BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar, Vasúti Járművek, repülőgépek és Hajók tanszék (VRHT) által meghirdetett Hallgatói pályázat Diszruptív technológiák területén eredményei az alábbi linken érhetőek el:

Pályázat eredmény

VÁLTOZÁS!
Tájékoztatjuk a Pályázókat, hogy az 5. tématerületet (Részvétel képzési tanfolyamon és külföldi tanulmányúton) a kiíró törölte, így az ide beadott pályázatok nem kerültek értékelésre. Megértésüket köszönjük.

Numerikus áramlástani szimulációkkal kapcsolatos szakmai gyakorlati lehetőség. Bővebben információ a Műszaki szimulációk munkacsoport honlapján.

A repülés specialista és repülési szakmérnök képzésekről a pénzcentrum készített egy átfogó cikket, mely az Index hírportálra is felkerült.

900 ezer forintos kezdő fizetés? Nem vicc, ilyen is van Magyarországon

Aviation Engineering és Aviation Specialist szakirányú továbbképzéseket indít Tanszékünk partnerek közreműködésével.

További információért kérjük látogassa meg a képzés honlapját!

 

A Hő- és Áramlástan I. , II. c. tárgyak laboratóriumi gyakorlatainak pótlására jelentkezni szükséges
A pótmérésre jelentkezni e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kell. A levél tárgya: Pótlabor jelentkezés legyen. Kérjük, hogy minden esetben tüntessék fel a nevüket, neptun-kódjukat, valamint a tantárgynevét, a pótolandó labor nevét és kódját is. Amennyiben a szükséges információk hiányoznak a jelentkezésből, úgy a jelentkezés nem kerül feldolgozásra.

A pótlásra jelentkezés határideje: 2018.05.18. péntek 12:00.
Mivel a pótlabor az aláírás-pótlást szolgálja, díjköteles pótlásnak számít. Ezért a pótlaborra jelentkezőknek a Neptun-ban is jelentkezniük kell a tantárgyból meghirdetett "díjköteles pótlás" alkalomra. Ez nem jelenti azt, hogy a pótlabor a "díjköteles pótlás" időpontjában lesz, mert az igények felmérése után a pótlás módjáról és időpontjáról 2018.05.21. hétfőtől lehet a honlapon tájékozódni.

Aki nem adta le jelentkezését a feltüntetett határidőig, vagy a félév során igazolatlan hiányzást/sikertelen beugrót követően egy mérést más alkalommal pótolt, az a pótláson nem vehet részt.

A laborok teljesítéséről az alábbi linkeken lehet tájékozódni.

Bármilyen kérdéssel a laborvezetőkhöz lehet fordulni.

Hő- és áramlástan I.:   2018.04.26.
Hő- és áramlástan II.:  2018.05.10.

 

Hő- és áramlástan I. (BMEKORHA104) tárgyból kiadásra kerültek a féléves házi feladatok, melyek letölthetők a tanszéki labor jelentkező rendszerbe történő bejelentkezés után.

A házi feladat javítás eredményei az alábbi linken tekinthetők meg: Házi feladat eredmények

A házi feladatokat az utolsó leadás után 2018.05.18. pénteken, 10:00 és 13:00 között a J418 irodában lehet felvenni.

(A visszaadott házi feladatokat csak előadáson lehet felvenni.) További információk a bővebben gombra kattintva érhetők el.