A Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. és a BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Repüléstudományi és Hajózási Tanszéke közös pályázatot hirdet, innovatív, magyar és nemzetközi szinten is kiemelkedő pályaművek készítésére.

A pályázaton részt vehet minden érvényes BME hallgatói jogviszonnyal rendelkező alapképzéses (BSc), mesterképzéses (MSc) és doktori képzéses (PhD) hallgató.

A pályázathoz elérhető támogatás összege pályázatonként, sikeres pályázat esetén, 250.000 – 500.000 Ft egyszeri összeg a pályázat időtartamára. Az összeg részben a pályázat végrehajtásához szükséges eszközök beszerzésére is fordítható.

Részletek ITT és a Bővebben után!

A pályaművek témájának megválasztása két formában lehetséges:

  1. KTI és BME Szakmai Bizottság által javasolt, az intézmények kutatómunkájába illeszkedő témák. Itt minden félévben az éppen aktuális kutatási témák kerülnek kiírásra, amelyeken belül a hallgatóknak lehetősége van önálló elképzelésekkel is kombinálni a kutatást.
  2. Önálló kutatási téma felterjesztése, amely a fő kutatási területek kapcsán javasol és valósít meg újszerű, kiemelkedő témát.

Határidők ebben a félévben:

  • Kutatási terv leadási határidő: 2022.05.20.
  • Kutatási tervek értékelése a Szakmai Bizottság által: 2022.06.17.
  • A támogatottak értesítése, szerződéskötések: 2022.06.30.

Aktuális témakiírások: Pályamű témák 21/22

Segédanyagok:

  1. Kutatási terv elkészítési segédlet
  2. Formai követelmények (sablon)
  3. Kutatási terv bírálati szempontok
  4. Pályamű eredménypontszám bírálati szempontok